Bojarski kotlet

250 g kuřecích prsou
250 g kuřecích stehýnek
120-200 g mletého telecího
1 střední cibule, jemně krájená a do skelna udělaná na másle
2 rohlíky bez kůrky
50 g másla pokojové teploty
200 ml smetany na vaření
sůl

 

 

POSTUP PŘÍPRAVY :

Grind chicken – white and dark meat – twice through meat grinder. Add ground veal. Chop and sautéed an onion, let it cool and add to mixture. Cut the crust off the baguette and soak the bread in milk or cream until very soft, add to mixture. Add butter and salt to taste. Preheat your oven to 350 degree F. Mix the meat mixture with your hands really well. Wet your hands and make oval-shaped cutlets. Heat a pan really well, add oil and fry cutlets 5 to 6 min on one side, then 4 to 5 min on the other. Finish frying all the cutlets. Put them all back in the pan and finish cooking in the oven for 12 to 15 min until juice from a cutlet is clear.

 

mleté maso

 

 

 

Updated: 14.12.2018 — 1:02

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme