Bůček pikantní

bucek_pikantniVepřový bůček, nejraději špičku
2 cibule
5 stroužků česneku
5 bobkových listů
5 nových koření
5 celých pepřů
sůl

MARINÁDA:
grilovací koření
3 stroužky česneku
sladká i pálivá paprika
pepř, curry, tabasco
worchester
olej

POSTUP PŘÍPRAVY:

Bůček uvaříme v osolené vodě spolu se vším kořením doměkka. Necháme jen trochu ve vývaru vychladnout . Smícháme marinádu a potřeme s ní bůček, zabalíme do alobalu a necháme alespoň 2 dny uležet v ledničce. Krájíme za studena na tenké plátky a podáváme s chlebem.

0zapsano
Autor:  Jan Hlaváček, inspirace Internetem

 

0tlzpet

Předkrmy studené

Updated: 18.2.2017 — 12:10

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme