Hovězí maso a guláše

Hovězí maso to má těžké. Skoro vždy je to sázka do loterie, co z toho bude. Už jsem několikrát vyhazoval několika denní práci podle hesla ” a za stálého míchání vyléváme do záchoda” . Jistě, je to o penězích, alekupovat na guláš či na polévku maso z argentinských býků mi připadá nesmyslné.

Beefsteak
Hovězí na česneku
Hovězí na divoko   
Hovězí na víně
Hovězí v pivním těstíčku
Hovězí zapečené
Svíčková
Svíčková dle Apetit
Španělské ptáčky
Rozlítaní ptáčci

Roastbeef
Rýnské závitky

GULÁŠE
Guláš jak ho vařím já
Guláš pravý maďarský
Guláš Bavorský pivní
Guláš Burgundský
Guláš Irský
Guláš jelení na víně
Guláš koňský
Guláš Segedínský – Szekely guylas
Guláš Tyrolský
Guláš Vídeňský
Guláš zabijačkový

Buřtguláš I
Buřtguláš II

0tlzpet

skupiny receptů

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme