Salát Coleslaw

salat_coleslaw

bez cibulky

1/2 menší hlávky zelí
2 větší mrkve,
2 mladé cibulky
3 – 4 lžíce majonézy
zakysaná smetana
šťáva z 1/2 citronu

sůl podle chuti

 

 

POSTUP PŘÍPRAVY :

Hlávku zelí očistíme, obereme povadlé listy, rozčtvrtíme.. Odřízneme co nejvíce košťálu, ale tak, aby listy zelí držely pohromadě. Zelí nakrouháme  na co nejjemnější proužky – WS struhadlo. Nastrouháme mrkev na jemné nudličky, – WS struhadlo Julien. Jarní cibulky i  s natí nakrájíme na velmi jemno.

salat_coleslaw_a

s cibulkou

Vše smícháme a přidáváme postupně majonézu, případně trochu zakysanou smetanu podle vlastních představ o salátu Coleslaw. Nemělo by se to ale přehnat, někdy méně je více. Nejlepší je odleželý alespoň dva dny v ledníci.

0dobre

Autor :  Podle Internetu

 

0tlzpet

saláty

 

Updated: 6.6.2017 — 0:14

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme