Čínský kuřecí

200 g vařených širokých nudlí, nejlépe rýžových
200 g pečeného kuřecího masa
20 g hub Mu-er ( Jidášovo ucho )
1 mrkev
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce olivového oleje
1 lžička citronové šťávy
1/2 lžičky moučkového cukru

POSTUP PŘÍPRAVY:

Uvaříme těstoviny, necháme vychladnout, případně pokrájíme. Uvaříme houby, asi 15 minut, vychladlé pokrájíme na nudličky. Kuřecí maso pokrájíme též na nudličky. Mrkev pokrájíme na velmi tenké plátky, spaříme do poloměkka a necháme vychladnout. Olej, sojovou omáčku, citrnovou šťávu a cukr našleháme a vmícháme do salátu.

0zapsano

 

 

0tlzpet

do skupiny

Updated: 20.3.2016 — 0:35

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme