Rozhuda

250 g měkký tvaroh
75 g máslo
2 – 3 lžíce smetana/mléko
1 lžička mletý/drcený kmín
2-3 lžíce nasekané pažitky
1/2 cibule
sůl
špetka! cukr 

POSTUP:

Máslo utřete do pěny. Přimíchejte tvaroh a podle potřeby pomazánku zřeďte smetanou nebo mlékem do požadované konzistence. Dochuťte solí, cukrem a drceným kmínem. Nakonec vmíchejte najemno nakrájenou cibuli a nasekanou čerstvou pažitku. Podávejte na plátcích tmavého chleba. Nebo jako dip k vařeným novým bramborám.

podle  freshiprima

Pomazánky

Updated: 30.10.2023 — 1:05

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme