Ledvinky pikantní , minutkové

ledvinky_pikantni

foto pinimig.com

4 vepřové ledvinky
4 lžíce plnotučné hořčice
olej
chilli
citronová nebo limetková šťáva
sůl
mléko na odležení

POPIS PŘÍPRAVY :

Ledvinky očistíme od tuků a močovodů, na okrajích nařízneme (jako roštěnky) a několikrát vypereme ve studené vodě. Pokud máme čas, dáme je, nejlépe přes noc, odležet do mléka, které vytáhne případnou pachuť. Před finální úpravou ledvinky znovu propereme, osušíme a vykoupeme ve směsi hořčice, oleje, citronové nebo limetkové šťávy a chilli a zprudka smažíme na teflonové pánvi. Před podáváním ještě zakápneme limetkou nebo citronem. U nás se ujaly s bramborovou kaší.

0zapsano

 

Autor  :  Recepty.cz

0tlzpet

Droby, vnitřnosti

 

Updated: 7.9.2017 — 23:59

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme