Salát Caprese


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/30605/virtual/www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 2131

caprese_a2 – 3 vyzrálá rajčata
120 g mozzarely v nálevu
špetka oregana
čerstvá bazalka
sůl, čerstvě mletý pepř podle chuti
olivový olej extra virgin

POSTUP PŘÍPRAVY : 

Rajčata pokrájíme na plátky asi 1/2 cm silné, mozzarelu o něco slabší. (pokud se nám povede) . Poskládáme šindelovitě střídavě na sebe, okořeníme, osolíme a lehce zalijeme olivovým olejem.
Také je možné podávat v bagetě nebo sendviči. Zajímavá varianta je ořed podáváním zatížit !

 

 

  • Připravené suroviny
    Připravené suroviny
  • Caprese na talíři
    Caprese na talíři
  • Caprese v bagetě
    Caprese v bagetě

0dobre

 

Autor :  Jan Hlaváček, s inspirací

 

0tlzpet

Saláty

 

Updated: 28.3.2017 — 0:07

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme