Salát Caprese

caprese_a2 – 3 vyzrálá rajčata
120 g mozzarely v nálevu
špetka oregana
čerstvá bazalka
sůl, čerstvě mletý pepř podle chuti
olivový olej extra virgin

POSTUP PŘÍPRAVY : 

Rajčata pokrájíme na plátky asi 1/2 cm silné, mozzarelu o něco slabší. (pokud se nám povede) . Poskládáme šindelovitě střídavě na sebe, okořeníme, osolíme a lehce zalijeme olivovým olejem.
Také je možné podávat v bagetě nebo sendviči. Zajímavá varianta je ořed podáváním zatížit !

 

 

[huge_it_slider id=“34″]

0dobre

 

Autor :  Jan Hlaváček, s inspirací

 

0tlzpet

Saláty

 

Updated: 28.3.2017 — 0:07

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme