Kapr po židovsku II

kapr_po_zidovsku_II4 porce kapra
6 žampionů
2 cibule
2 lžíce oleje
1 lžíce sekané zelené petrželky
1 lžička soli
2 dcl rybího vývaru
2 dcl bílého vína
4 stroužky česneku
šalotka
2 lžíce hladké mouky
sardelky

 

POSTUP PŘÍPRAVY :

  Kousky  kapra obal v mouce, dus na oleji s pokrájenou cibulkou, rybím vývarem, bílým vínem, česnekem a sekanou zelenou petrželkou , po dobu 12 až 15 minut. Po dohotovení přelij vlastní šťávou s pokrájenými sardelkami nakládanou šalotkou a dušenými pečárkami.

0dobre

 

Autor : Ota Pavel: Jak jsem potkal ryby

 

0tlzpet

Ryby a havěť

Updated: 2.3.2017 — 21:05

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme