Kapr v alobalu

4 porce kapra
1 červená cibule
česnek
pepř
citron
rozmarýn
olivový olej
sůl

POSTUP PŘÍPRAVY :

   Porce kapra posolit, popepřit čerstvě namletým pepřem, dále rozmarýn, nasekaný česnek. Na obě strany položíme na tenké plátky nakrájenou červenou cibuli, trochu másla, a navrch na tenké platky nakrájená kolečka citronu (ne moc, ten citron hodně pouští chuti a mohl by přebít všechno ostatní). Nakonec drobně polít olivovým olejem (máslo nedopadlo dobře) a zabalit do alobalu. Stříbrné želvičky péct 25 minut na 220°.

0dobre
Autor : Jiří Procházka jun.

 

0tlzpet

Ryby a havěť

 

Updated: 2.3.2017 — 21:06

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme