Kuřecí játra na jehle

kureci_jatra_na_jehle

foto Top Recepty

500 g kuřecích jater
50 – 100 g krájené anglické slaniny
2 na kolečka krájené menší cibule

MARINÁDA

150 ml suchého sherry
4 lžíce olivového oleje
1 lžička hrubé hořčice

MAJONÉZA S HOŘČICÍ

8 lžic majonézy
1 lžička hrubé hořčice

 

POPIS PŘÍPRAVY :

Kuřecí játra očistíme od žilek, pokrájíme na kousky vhodné k napichování na jehlu. Asi 2-3 cm velké. Pak je necháme marinovat v připravené marinádě – 2 až 4 hodiny. Potom každý kousek obalíme v plátku tence nakrájené anglické slaniny a střídavě s cibulí napichujeme na jehlu.
Podáváme s pečivem a hořčičnou majonézou.

0dobre

 

Autor :  Jan Hlaváček

0tlzpet

Grilování

Updated: 25.6.2017 — 22:12

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme