Pomazánka z vepřové konzervy

pomazanka_z_veprove_konzervy1 ks vepřové konzervy
2 trojúhelníčky taveného sýra se šunkou
2-3 ks jarní cibulky
2 polévkové lžíce hořčice
lžíce nadrobno pokrájené pažitky
sůl
pepř
sladká mletá paprika- podle chuti

 

POSTUP PŘÍPRAVY :

Nakrájejte jarní cibulku na drobné kousky i se zelenou natí. Utřete obsah konzervy se sýrem. Přidejte 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice. Ochuťte solí, pepřem. Můžete přidat také špetku mleté sladké papriky. Pomazánku mažte na chleba a dozdobte nakrájenou pažitkovou natí. Podávejte s čajem.

0dobre

 

Autor : Jan Hlaváček

0tlzpet

pomazánky

 

 

 

Updated: 5.6.2017 — 23:49

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme