Špagety s parmezánem (alla parmagiana)

alla_parmagiana400 g čerstvě uvařených špaget
přepuštěné máslo
strouhaný parmazán
podle chuti čerstvě mletý pepř

POPIS PŘÍPRAVY :

Je to jedna z nejjednodušíích úprav těstovin. Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo, vložíme špagety uvařené al dente a část strouhaného parmezánu, prohodíme aby se špagety obalily tukema rozehřátým sýrem. Dáme na nahřátý talíř, posypeme zbytkem strouhaného parmezánu a ihned podáváme.

0dobre

 

Autor :  Jan Hlaváček, podle M.D.Klímy

 

0tlzpet

Těstoviny

Updated: 8.4.2017 — 0:02

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme